Adrenalinski park Duboka – Park Prirode Papuk

DUBOKA

Napokon ne moramo više razmišljati o adrenalinskom parku kao nečemu što nam je predaleko i preskupo, jer je proradio Adrenalinski park Duboka. Smjestio se u mjestu u Velika, u Kamp odmorištu Duboka, nedaleko Požege. Spakirajte dekicu, hranu, piće i najavite svoj dolazak. To je sve što vam treba za ovaj odličan izlet u prirodi.

Adrenalinski park Duboka ima 21 element koji morate savladati, a koji su raspoređeni na dvije staze. Mala staza dobro dođe za učenje i opuštanje pred onu veću i višu stazu. Na prvu ćete možda pomisliti da je preteško savladati elemente velike staze, ali nakon što krenete neće biti prostora za takve misli i samo ćete nizati uspjeh.

Elementi na velikoj stazi Adrenalinskog paraka Duboka sve su teži što se približavate kraju. Zadnja tri elementa su nešto opuštenija, jer na samome kraju budete već dosta iscrpljeni. Šećer za kraj je zip line preko potoka, zbog kojeg smo ponovno išli napraviti cijeli krug da bi se spustili. Fora je što se na stazi vozite na skejtu i saonicama.

Ulaznice i pravila

Cijena za odrasle je 80 kuna, dok za djecu 50 kuna te oni mogu ići samo na malu razinu. Za cijenu ulaznice dobit ćete propisu opremu, malu školu kako se ponašati te će o vama brigu voditi simpatični certificirani instruktori. Istovremeno mogu primiti do 25 osoba i zato je važno da se poštuju pravila ponašanja.

Obzirom da je ovo igranje zanimljivo ne samo odraslima, već i djeci, dobro je znati da djeca mogu sudjelovati ukoliko rukama mogu dokučiti 160 centimetara.

Prije no što krenete u avanturu, najavite se u Park prirode Papuk na mail: turizam@pp-papuk.hr, kako bi vas dočekali instruktori.

Kako se Adrenalinski park Duboka nalazi u pravoj zelenoj oazi, nije loša ideja prespavati u kampu Duboka pa drugi dan obići neku od planinarskih staza čije je polazište u Velikoj.

Scroll to top