XCM Terezijaner 2018.

Jučer se 2. XCM Terezijaner u Bjelovaru zazelenio od BK BOR dresova, iako se trebala zazeleniti utrka Šuma Striborova u Slavonskom Brodu, koja je nakon proloma oblaka, munja, oluje i potresa odgođena.

Postavlja se pitanje hoće li nakon XCM Terezijanera BK BOR ekipa početi voziti široke makadame u kombinaciji sa single track stazama?! Idealna kombinacija ‘singlica’ i makadamskih puteva čini ovaj maraton jednim od najboljih na kontinentu i dovela je BORce do ruba – voziti maratone ili XCO utrke?!

Pitamo se i hoćemo li čitavi završiti ovu sezonu, jer smo na XCM Terezijaneru definitivno pokupili zlatnu medalju u disciplini padova?! (op.a. traži se sponzor za lijekove i kreme protiv bolova)

Ovaj maraton definitivno je razbio predrasude da je Bilogora nezahtjevna i neatraktivna. Ekipa BK BOR-a koja se natjecala u prošloj godini garantirala je onima koji do sada nisu vozili Terezijaner, odličnu i atraktivnu vožnju, što su i dobili.

Utrka je startala u centu Bjelovara, a vozile su se dvije staze.  Staza A bila je dužine 70 km i 1650 mnv te ovim putem čestitamo svima koji su ju odvozili. Staza B vozila se 48 km, odnosno 720 mnv te su nju odabrali svi BORci.  Od 194 natjecatelja, 7 ih je iz BK BOR-a, ali na žalost i niti jednom se nismo uspjeli sakupiti za zajedničku fotku da bi vam to dokazali.

Skoro sve fotke pokradene sa XCM Terezijaner, hvala fotografima. Ukupne rezultate možete pregledati na službenoj stranici utrke.

Rezultati XCM TEREZIJANER

Kategorija Staza B – 48km/720mv

Žene (17 natjecateljica)

Mateja Cah – 10. mjesto (3:11:47)

Muškarci (118 natjecatelja)

Ivan Vrbanić – 59. mjesto (2:45:10)

XCM Terezijaner 2018.

Sviđa ti se objava? Podijeli sa drugima

Ostavi komentar!
Scroll to top